onsdag 1. november 2017

Lakrismandler


Lakrismandler 

200 gr mandler 
1 dl vann
1 ts flaksalt
2 ss lakrispulver

Sett ovnen på 200c

Bland sammen vann, lakrispulver og salt i en stekepanne
(eller kasserolle hvis du heller foretrekker det)
på middels sterk varme

Når alt er godt blandet tilsetter du mandlene
Rør hele tiden mens vannet koker ut

Straks vannet er borte tømmer du mandlene
over på en bakepapirkledd stekeplate 

Inn midt i ovnen på 200c i ca 15-20 min
Vend litt på mandlene av og til 


Avkjøl, og oppbevar i tett boks

Jeg syns disse mandlene ble bedre når
smaken fikk satt seg litt (dagen derpå)
Og tror nok jeg dropper saltet helt
om jeg skal lage dem igjen...


 


2 kommentarer:

  1. Forsøkte meg og de ble gode. Jeg droppet også saltet! Takk for fint tips.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥