fredag 24. november 2017

Pretzels med pecan & karamellsjokolade



Pretzels
 med pecan & karamellsjokolade 

Laget disse amerikanske godsakene til Thanksgiving i går
Dette blir helt klart en ny julefavoritt!

I høst fikk vi tilsendt en eske med disse godsakene
 fra vår amerikanske extended family, men de forsvant fort ja.. 

Men det var jo ingen sak å lage dem selv

Du trenger:

Pretzels (jeg bruker glutenfrie)
Center sjokolade
(eller annen melkesjokolade med karamellfyll)
Pecannøtter 


Spre Pretzels utover en bakepapirkledd stekeplate
Legg så en Center sjokolade på hver Pretzel



Disse skal inn i ovnen på 175C i 2 minutter
Sjokoladen skal ikke smelte, kun bli myk

Ta ut brettet å legg en halv Pecannøtt på hver sjokolade
Press nøtten forsiktig ned

Settes så til avkjøling

Om ønskelig kan du ha litt smeltet sjokolade 
over nøttene til slutt



Disse Pretzelsene må oppbevares i en tett boks
Men de forsvinner så fort at det er ikke sikkert
at de havner i den boksen engang...

Mmm... 


2 kommentarer:

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en liten kommentar til meg
Koselig å vite at du har vært her på besøk ♥